ΓΡΑΜΜΕΝΗ 2011

ΓΡΑΜΜΕΝΗ 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σάββατο

         ΠΕΡΙΛΗΨΗ 2ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31-1-2011 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στη Σπερχειάδα, η δεύτερη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης. Απόντες της συνεδρίασης ήταν ο Επικεφαλής της "Δημοτικής Συσπείρωσης" Ράμμος Παναγιώτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της "Νέας Σελίδας" Μαγουλάς Αθανάσιος και Κότσαλος Κωνσταντίνος.
O  Δημοτικός Συμβούλου Μακρακώμης και συγχωριανός μας Παναγιώτης Β.  Κοντογεώργος κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. πραγματοποίησε σειρά ερωτημάτων προς τον  κ. Δήμαρχο Δήμου Μακρακώμης Ευθύμιο Παπαευθυμίου:
1.     Ζήτησε από τον κ. Δήμαρχο να μάθει αν είναι ενήμερος σχετικά με την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που θα πραγματοποιηθεί εντός ολίγων ημερών στη Βουλή, που προβλέπει μεταξύ άλλων κατάργηση 100  Δ.Ο.Υ., εκ των οποίων και της Δ.Ο.Υ. Μακρακώμης.
Τον ενημέρωσε ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, των Καποδιστριακών Δήμων Μακρακώμης και Σπερχειάδος, απέστειλαν σχετικά υπομνήματα με προτάσεις για την παραμονή και αναβάθμιση της Δ.Ο.Υ. για την κάλυψη των αναγκών, όπως αυτές διαμορφώθηκαν με τον σημερινό μεγάλο Δήμο της Μακρακώμης ενώ ζήτησε να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έκανε ο ίδιος o Δήμαρχος για το σχετικό θέμα ώστε να μην φύγουν οι οικονομικές υπηρεσίες από την περιοχή.
2.    Ζήτησε να ενημερώνεται κατ’ ιδίαν για τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον Δήμο μας από διάφορους φορείς μέσω της γραμματειακής υποστήριξης του κ. Δημάρχου, ενώ…
3.    έθεσε σημαντικά ερωτήματα στο Δ.Σ. σχετικά με την κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. στην Τ.Κ. Τριλόφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο καθένας φέρειτην ευθύνη των λεγομένων του. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως.